Vackert hår med EKO-smarta produkter
Kända kalufser

Vackert hår med EKO-smarta produkter

Är det dags att fixa håret? Ny frisyr kanske? Förutom att du vill ha en skicklig frisör som kan ge dig vackert hår med volym, har du också tänkt på att det är stor skillnad mellan vilka produkter olika salonger använder? Miljövänliga produkter är bra både för din egen kropp och din omgivning. Alltfler människor börjar bli medvetna om detta. Det som du har i håret påverkar din kropp – och speciellt om du masserar in en hårprodukt i hårbotten.

Snygg och ekosmart val

Om du befinner dig i Uppland och söker en skicklig frisör Uppsala finns det några att välja mellan – men vill du säkerställa att produkterna är bra för din hälsa ska du besöka Choices. Frisörerna på Choices arbetar med hjärtat och prioriterar hållbara och hälsosamma produkter för att minska påverkan på miljön som vi lever i. De är ett föredöme genom sin medvetenhet och sitt dagliga arbete med detta. Om du väljer att fixa håret hos Choices väljer du erfarna och innovativa frisörer samtidigt som du väljer organiskt, djurvänligt och naturligare innehåll i produkterna.

Volym, image och style

Ett eko-smart val kan ge dig allt! De skickliga frisörerna på Choices kan klippa håret så att volymen förstärks men det handlar inte enbart om klippteknik för att lyfta håret. Dessa frisörer använder sig av naturliga produkter med veganskt och ekologiskt innehåll i både schampoform och spray som kan bygga volym. Det är vanligt att man tror att det är svårt att få volym i tunt hår, men det går! Man kan till och med ge håret ett ”volymbad”. Produkterna handplockas från leverantörer inom EU för att uppfylla alla de högt ställda krav som utmärker Choices. Här kan du också få goda råda om du önskar en speciell effekt eller image som du vill matcha med din make-up eller en ”look” som du bestämt dig för.

Hälsa en prioritet

Om du söker frisör i Uppsala – Choices väljer aktivt produkter som är så miljövänliga som möjligt och samtidigt ger kunderna det alla bästa resultatet. I dagens värld med högre grad av medvetenhet blir frisörer som Choices mycket viktigare. Det är väl värt ett besök!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *