Välj mellan olika hårförlängningar
Kända kalufser

Välj mellan olika hårförlängningar

Det finns syntetiska och naturliga hårförlängningar med uppenbara prisskillnader. Det första beslutet som bör fattas är om du vill ha fasta eller tillfälliga förlängningar. Beroende på det kan du hitta förlängningar som placeras och tas bort mycket snabbt, semi-permanent eller permanent. De bästa typerna presenteras här.

3 typer av hårförlängningar

Dessa är några av de vanligaste typerna av hårförlängning. Var och en har sina respektive fördelar. Läs vidare och se vad som passar just dig.

1. Hårförlängning med clips-on: Det är tillfälliga hårförlängningar, som vanligtvis används för att förbättra frisyrer och uppnå nödvändig volym. Det är därför många kvinnor använder sig av denna typ av hårförlängningar som kan tas bort snabbt. De ger håret längd och täthet för alla speciella tillfällen. Varför inte fånga allas uppmärksamhet med dessa förlängningar tillsammans med en flaska Britney Spears parfym och coola kläder? Glöm inte bort att dessa typer av hårförlängningar placeras före styling och tas bort i slutet av dagen. Därför brukar många kvinnor som går på frisörsalongen ta med sin egen förlängning, alternativt är det möjligt att ha det hemma för att själva göra det.

2. Hårförlängning med lim eller tejp: Det här är semi permanenta förlängningar vars placering är ganska enkel som erbjuder en perfekt look. De har en varaktighet på upp till tre månader och har fördelen att inkludera lim eller tejp för att fästas fast i håret.

3. Hårförlängning med keratinvax: Denna typ av förlängningar är en typ där keratin används som lim för att fästa hårstrån så nära hårroten som möjligt. För detta väljs en tillräcklig mängd hår så att de kan motstå vikten på förlängningen utan att skada håret. Det är därför det är viktigt att dessa typer av fasta förlängningar placeras av en erfaren professionell.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *